A healthy disregard for the impossible

5 speciale

Cinci proiecte speciale care au rulat pe Trilulilu, care sunt pe gustul meu, si de care veti vedea din ce in ce mai des la noi:

Pixul Pilot Frixion
Video interactiv care transforma intreaga pagina de vizionare a clipului intr-un “teenage romance” :) Cu asa proiect, cum sa nu iti cumperi un asa pix?

Lenor
The Geeks au stiut cum sa profite de platforma noastra si au mai realizat un proiect video interactiv, special pentru fete, care pot castiga o rochie de designer.

Bergenbier
iLeo semneaza productia pentru marea batalie dintre Nefiltrata si Fresh la sfarsitul careia se poate lasa cu muuuuuuuuuuuulta bere. Faj favor!

Martini Kisser Casting
Un canal si un clip realizat in-house de echipa noastra, condusa de Laviniu Lazar. Clipul promoveaza concursul Kisser Casting de pe pagina de Facebook a Martini. Am debutat si eu pe “super micul ecran” ca (mare) figurant :D Realizarea a fost facuta contra cronometru. Am avut totul gata in 3 zile.

Dupa soacra cu masina
Daca tot am inceput cu The Geeks, inchei cu ei, felicitandu-i pentru premiul castigat la Webstock 2011 pentru proiectul Testul de Risc Groupama care s-a desfasurat pe Trilulilu!

3 comentarii la 5 speciale

  1. Luni, 10 Octombrie, 2011 at 5:27 pm | Permalink

    Primul imi place mult….

  2. Marți, 11 Octombrie, 2011 at 12:26 pm | Permalink

    @Sergiu: simplu nu, la obiect da, rezultat foarte frumos. La mai multe “d-astea”

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>