A healthy disregard for the impossible

Am repornit sistemul de publicitate CPC in video

Sistemul de publicitate self service (un fel de “impinge tava” doar ca pe video advertising :) ), pe care l-am lansat in iunie 2009, revine. De aproximativ sase luni nu mai era activ datorita unor schimbari/imbunatatiri pe care le-am adus platformei.

Daca in 2009 interesul pentru video advertising era destul de redus, pot sa zic ca acum incepe sa fie “pe intelesul tuturor” asa ca am decis sa ne ocupam mai intens de el. Platforma e din nou live si, pe langa text overlays, acum ofera posibilitatea de a insera in video-uri si bannere tip imagine. In functie de cum va performa, vom decide daca merita sa dezvoltam mai puternic platforma. Analizam optiunea de a introduce un sistem tip licitatie sau sa oferim si alte tipuri de reclama, nu doar video, plus targetari mai complexe.

Am repornit cu o promotie: primesti 15 Euro credit gratuit pentru a testa sistemul, fara nici un fel de obligatii suplimentare. Intrati aici pentru a accesa direct sistemul: http://publicitate.trilulilu.ro/solutii-de-publicitate/self-service/.

Pentru cititorii acestui blog voi pastra promotia activa pentru o perioada mai indelungata, asa ca oricand doriti sa testati sistemul e suficient sa folositi codul SergiuBiris la inregistrare pentru a primi creditul de test (vezi bannerul albastru din dreapta in sidebar).

Ca intotdeauna, feedback-ul vostru e binevenit!

5 comentarii la Am repornit sistemul de publicitate CPC in video

 1. Luni, 2 Mai, 2011 at 5:50 pm | Permalink

  M-ai făcut curios.

 2. Luni, 2 Mai, 2011 at 6:23 pm | Permalink

  Si eu sunt si raman curios din motivul ca am incercat, dar nu ma prea lasa:(
  Zice ca nu am credit:)

 3. Marți, 3 Mai, 2011 at 8:10 am | Permalink

  Si eu am folosit codul tau, si tot 0 credit imi spune.

Trackbacks la Am repornit sistemul de publicitate CPC in video

 1. Luni, 2 Mai, 2011 at 6:22 pm

  [...] Puteti folosi si codul SergiuBiris. Se zvoneste ca o sa aiba valabilitate mai mare codul asta in caz ca cititi postul asta peste ceva vreme . [...]

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>