A healthy disregard for the impossible

Despre publicitate.trilulilu.ro

Inainte sa iau o scurta (si binemeritata :) ) vacanta, va zic cateva lucruri despre Publicitate Trilulilu – http://publicitate.trilulilu.ro . Proiectul a fost lansat acum aproximativ un an ca platforma de publicitate video cost per click, insa datorita faptului ca ne-am internalizat total vanzarile, am decis sa transformam acest proiect intr-un mini site unde veti avea acces de acum la toate produsele si serviciile de publicitate disponibile pe Trilulilu.

L-am conceput in primul rand ca un tool de suport pentru echipa noastra de vanzari, asa ca aveti acces, printre multe altele, la demo-uri de functionare a reclamelor video sau studii de caz cu proiecte realizate. Clientii noi sau existenti ai sistemului de publicitate self service CPC in video vor putea in continuare sa foloseasca platforma cu aceleasi date de autentificare.

Daca credeti ca ar trebui sa adaugam si alte informatii utile, astept feedback-ul/sugestiile voastre!

1 comentariu la Despre publicitate.trilulilu.ro

  1. Miercuri, 12 Ianuarie, 2011 at 12:35 am | Permalink

    salutare,

    referitor la http://publicitate.trilulilu.ro/trafic/ , trebuie interschimbate afisarile cu vizitele din graficele respective.

    toate bune

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>