A healthy disregard for the impossible

Publicitatea video

Am răspuns câtorva întrebări pentru un articol din Săptămâna Financiară despre publicitatea video online. Am început acum ceva vreme să testăm sistemul de inserare a reclamelor video în contentul de pe site, iar rezultatele sunt bune. E însă de lucru la educarea companiilor în ce priveşte publicitatea online de orice fel, darămite pe video advertising :) Oricum, cu paşi mici se vor întâmpla curând multe lucruri şi în zona asta.

Pe partea de vanzari de video ads ne reprezintă Doru Panaitescu, aşa că dacă nu e pe undeva în offroad rupându-şi Nissan-ul … puteţi lua legătura cu el :D

2 comentarii la Publicitatea video

  1. Luni, 21 Aprilie, 2008 at 4:01 pm | Permalink

    inca nici youtube nu are curajul sa le insereze direct in content, am vazut totusi cateva situri care o fac deja, inserand reclama la inceputul contentului fara posibilitate de skip.. e cam anoying ca sa zic asa, dar e posibil sa functioneze mai repede sau mai tarziu. probabil ca daca contentul va fi de buna calitate atunci si userul va suporta spotul inserat..

  2. Marți, 22 Aprilie, 2008 at 10:35 am | Permalink

    @Mihnea de Vries: YouTube au politici mai stricte avand in vedere ca sunt un serviciu global. Cat despre reclama din content, userii trebuie sa stie ca pana la urma e totusi un serviciu free pentru ei. A vedea o reclama de 5-10 secunde la inceput de video nu cred ca e o mare problema, plus ca frecventa de afisare e limitata (adica nu apare pe fiecare video).

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>