A healthy disregard for the impossible

Antreprenori clujeni, vreți o investiție de cel puțin 50.000 Euro?

Venture Connect este o inițiativă a casei de avocatură Biriș & Goran, prin care investitorii sunt puși față în față cu antreprenorii care au dezvoltat proiecte  online și care caută investiții pentru a-și dezvolta mai departe business-ul.

În 12 octombrie 2011, evenimentul Venture Connect vine la Cluj (hotel City Plaza), iar pe lângă această premieră avem și cireașa de pe tort: GECAD Group, lansează o nouă oportunitate de finanțare pentru startup-uri și va aloca o investitie de tip seed de 50.000 Euro, incluzând totodată startup-urile alese într-un program susținut de îndrumare și mentorat activ de business.

Am zis de foarte multe ori că dacă ai proiectul, echipa și un plan bun, poți atrage bani de investiții. Sunt convins că și în Cluj există oameni cu idei și proiecte care abia așteaptă să fie următorul “hot start-up”, așa că, dragi antreprenori clujeni, vă invit să luați acești bani și să vă înscrieți proiectul la Venture Connect Cluj. Înscrierile se fac pe site-ul Venture Connect.

Un pont: dacă vreți să aflați cum gândesc și ce caută investitori de la proiecte, vă invit să citiți blogul lui Radu Georgescu, Chairman GECAD.

1 comentariu la Antreprenori clujeni, vreți o investiție de cel puțin 50.000 Euro?

  1. Duminică, 2 Octombrie, 2011 at 2:53 pm | Permalink

    Super initiativa :) Felicitari

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>