A healthy disregard for the impossible

Invitatie la lansarea cartii “Antreprenoriat”, a lui Marius Ghenea, la Cluj

Prietenul meu Marius Ghenea,  unul dintre cei mai pasionati antreprenori pe care ii cunosc, va fi prezent vineri 25 martie 2011 la Cluj pentru a-si lansa cel mai nou proiect de suflet: cartea “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”.

Cartea se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi lanseze o afacere proprie si are la baza intreaga experienta antreprenoriala acumulata de Marius, care in 1994 a fondat Flanco, iar in prezent detine grupul Fit Distribution – al doilea jucator pe piata de retail online cu afaceri de aproximativ 28 de milioane de euro in 2010.

Lansarea cartii va fi urmata de un Open Class pe teme antreprenoriale si apoi de semnarea cartii. Va invit pe toti cei care doriti sa invatati mai multe despre ce inseamna sa fii antreprenor, sa participati la acest eveniment incepand cu ora 18:00 la hotel City Plaza, sala Grand Ballroom. Avem parte de putine astfel de evenimente la Cluj, asa ca eu cred ca e o ocazie unica pe care multi dintre voi nu vor sa o rateze.

Cei care doresc sa participe pot sa se inscrie aici. Va recomand sa o faceti cat mai repede deoarece locurile sunt limitate!

2 comentarii la Invitatie la lansarea cartii “Antreprenoriat”, a lui Marius Ghenea, la Cluj

  1. Miercuri, 23 Martie, 2011 at 1:15 pm | Permalink

    Păcat că e deodată cu TEDx Social Change :(

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>