A healthy disregard for the impossible

Dam premiul pentru Best Online la Media Music Awards

Joi, 4 octombrie, de la ora 19:00, va invit sa urmariti Media Music Awards, singurele premii muzicale din România acordate prin contorizarea tuturor difuzărilor la cele mai importante stații media de profil.

Ca o noutate la o astfel de gala, Trilulilu (prin subsemnatul :) ) va acorda premiul pentru Best Online. Premiera consta mai tare in faptul ca premiul va fi acordat pentru numarul de ascultari (stream-uri) generate de catre melodiile artistilor, nu pentru download-uri. Personal ma bucur ca putem contribui la aceasta premiera si mai ales la faptul ca putem genera vizibilitate mai mare pentru mediul digital in industria muzicala din Romania. Suntem in prima linie atunci cand vine vorba de muzica in online-ul romanesc si, credeti-ma, lucrurile vor incepe sa fie tot mai misto in ce priveste muzica online din Romania.

Evenimentul se va desfasura la Sibiu si va putea fi urmarit LIVE online pe canalul dedicat de pe Trilulilu: www.trilulilu.ro/canal/mediamusicawards. Stay tuned!

Media Music Awards 2012

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>