A healthy disregard for the impossible

O luna de LiveRail

Un articol pe Read/Write Web în care Mark a făcut un rezumat a lunii care a trecut. Da (în cazul în care vă întrebaţi), nu eu sunt CEO la LiveRail ci Mark Trefgarne, un vechi partener de afaceri cu care am mai colaborat la o mulţime de alte proiecte de-a lungul timpului. După cum ne-am aşteptat, provocările unui proiect internaţional sunt mult mai mari şi mai “pretenţioase”, însă lucrurile evoluează într-o direcţie foarte bună.

2 comentarii la O luna de LiveRail

 1. Duminică, 12 August, 2007 at 8:58 pm | Permalink

  “După cum ne-am aşteptat, provocările unui proiect internaţional sunt mult mai mari şi mai “pretenţioase” ”
  Ma cam lasa rece cliseu asta. Da’ ce, trilulilu ii facut mai asa pentru retardatii din romania, ca prinde oricum sau ce?
  Orice proiect daca il iei poti sa l faci pretentios. Trilulilu nu poate fi considerat si international sau ce?

 2. Luni, 13 August, 2007 at 8:36 am | Permalink

  Ma refeream la faptul ca sunt mult mai multe detalii de care trebuie sa te ocupi ca sa functioneze proiectul. De exemplu pentru streaming folosim din start Amazon S3 si nu o solutie proprie.

  Trilulilu a fost facut exclusiv pentru publicul din Romania. De afara merge cu siguranta greu sau deloc pentru ca am alocat foarte putina latime de banda pentru trafic extern.

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>