A healthy disregard for the impossible

Business social networks in .ro

Deși pentru multă lume e încă vacanță, pentru alții luna aceasta a însemnat multă muncă și nopți nedormite. Ce a ieșit în evidență în ianuarie, lucru pe care probabil l-ați observat și voi, a fost interesul pentru zona business social networking, unde până acum nu au existat proiecte românești. S-au lansat așadar iKonect.ro (în versiune exclusive beta), dezvoltat de MB Drăgan, și proiectul Tetatet.ro (în versiune beta), proiect în care sunt implicați de 4 dintre co-fondatorii Trilulilu (Dragos Birlea, Bogdan Colceriu, Andrei Dunca si Raluca Rus). Mult succes, guys! ;)

Cu siguranță va exista curând bătălie destul de mare pe acest segment, având în vedere că e abia ianuarie și există deja două proiecte cu mult potential. Mai știți și voi de lansări de acest gen sau de proiecte care stau să se lanseze?

PS: știu că există și Key People de la DailyBusiness, însă nu e un produs standalone, și a apărut recent și LucrezInIT, care e specializat pe domeniul IT.

4 comentarii la Business social networks in .ro

 1. Luni, 19 Ianuarie, 2009 at 12:54 pm | Permalink

  Merci de link, desi maine voiam sa fac anuntul oficial cu lansarea http://www.Lucrez.in/IT , mi-ai luat-o putin inainte.
  Merci oricum si bafta tuturor.

 2. Luni, 19 Ianuarie, 2009 at 8:20 pm | Permalink

  Se vede treaba romaneasca cu broken links chiar de pe prima pagina – in cazul tetatet.ro – care btw e si aiurea de scris, iar in cazul ikonect n-am cuvinte la partea cu CLOSED beta, care sucks.
  Deci in concluzie praf, ceva de genul hai sa fie de forma. Sper ca macar business-ul sa nu fie la fel.

 3. Luni, 19 Ianuarie, 2009 at 11:51 pm | Permalink

  http://www.colegi.ro – retea cu 462.000 membri ale caror profile sunt definite prin studii, experienta profesionala si recomandari. Specializat in relationarea cu colegii de scoala si munca, utilizarea site-ului a crescut din decembrie cand membilor li s-a oferit posibilitatea de inscriere in clasele din care au facut parte (total clase: 15.500).

 4. Marți, 20 Ianuarie, 2009 at 12:41 am | Permalink

  la iKonect trebuie sa te auto-inviti daca nu ai invitatie. cool!
  anyway, thanks for sharing business social networking stuff in ro.

  intrebare: din ce motive citesti Zoso?

Trackbacks la Business social networks in .ro

 1. Luni, 26 Ianuarie, 2009 at 1:03 pm

  [...] http://www.sergiubiris.ro/noutati/business-social-networks-in-ro/ [...]

 2. Marți, 27 Ianuarie, 2009 at 1:50 pm

  [...] Sergiu Biris a fost primul care a dat in vileag aparitia Lucrez in IT in post-ul Business social networks in .ro [...]

 3. Vineri, 6 Februarie, 2009 at 10:42 am

  [...] Sergiu Biris Ce a ieșit în evidență în ianuarie, lucru pe care probabil l-ați observat și voi, a fost interesul pentru zona business social networking, unde până acum nu au existat proiecte românești. S-au lansat așadar iKonect.ro (în versiune exclusive beta), dezvoltat de MB Drăgan, și proiectul Tetatet.ro (în versiune beta), proiect în care sunt implicați de 4 dintre co-fondatorii Trilulilu (Dragos Birlea, Bogdan Colceriu, Andrei Dunca si Raluca Rus). [...]

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Unde mă găsești

 • Instagram stuff

 • Categorii