A healthy disregard for the impossible

Ce e nou

 • vineri 10 aprilie, de la 14:00 10:00 la 12:00 sunt invitat la Hotnews pentru o discuție cu cititorii. Later Edit: Rezultatul interviului Hotnews îl găsiți aici.
 • la cererea “telespectatorilor”, optimizăm Trilulilu încontinuu. A fost motorul de căutare intern, acum a urmat interfața de vizualizare a fișierelor, care a primit un player wide mult așteptat. E pe drum si un upgrade la player, care va primi funcționalități noi și tot mai solicitate. Crește calitatea video-urilor uploadate, trebuie să ne adaptăm și noi :)
 • urmează niște update-uri importante la interfață și usability și chiar o secțiune nouă.
 • vom lansa în aproximativ o lună o platformă proprie de publicitate, adaptată la specificul business-ului nostru și destinată companiilor mici și medii. În curând mai multe detalii.
 • am fost cu succes parteneri EarthHour și susținem în continuare inițiativele pentru un mediu înconjurător cât mai curat. Am decis să donăm 15% din vânzările de produse Trilulilu, prin intermediul charitygift.ro, către organizația ecologică MaiMultVerde

Dacă mi-a scăpat ceva, revin :D Back to work, now …

7 comentarii la Ce e nou

 1. Miercuri, 8 Aprilie, 2009 at 2:10 pm | Permalink

  mi se pare o idee foarte buna ca faceti cat mai des imbunatatiri pe Trilu. Succes in continuare !!! ;)

 2. Miercuri, 8 Aprilie, 2009 at 3:15 pm | Permalink

  Mie mi se par o mare prostie acele “intalniri cu cititorii”, de pe Hotnews. N-am avut niciodata rabdarea si nici chemarea sa pun vreo intrebare sau sa citesc in detaliu acele interviuri.
  In plus, ca invitat, trebuie sa-l suporti pe Tapalagã, pe toata durata discutiei. What a shit…
  Sa ne spui si noua cum a fost, pls.

 3. Vasile's Gravatar Vasile
  Miercuri, 8 Aprilie, 2009 at 6:13 pm | Permalink

  10 aprilie, nu?

 4. Joi, 9 Aprilie, 2009 at 7:17 pm | Permalink

  wow ! tu esti sefu’ de la trilulilu ?
  congraaaaats !

  ador felul in care arata trilulilu :D

 5. Vineri, 10 Aprilie, 2009 at 5:25 pm | Permalink

  multumim frumos!

 6. alonewolf's Gravatar alonewolf
  Marți, 14 Aprilie, 2009 at 4:41 pm | Permalink

  Toate bune si frumoase,Crocodilule Sef,dar cand veti lua masuri FERME impotriva celor care INJURA grosolan pe site?Ati pierdut pe mana voastra mii de useri,si veti mai pierde,VA ASIGUR!Uita-te si tu putin,daca ,desigur NU ESTI SUPEROCUPAT,in ce hal au fost jignite doua utilizatoare la locul lor,Oceanflower si LonelyMoonRise!Sper sa nu-mi stergi mesajul,cum fac de obicei ´´colegii´´tai,si as fi interesat de o discutie cu tine…Inca.

Trackbacks la Ce e nou

 1. Joi, 9 Aprilie, 2009 at 12:56 pm

  [...] Sergiu Biris1 – Ce e nou [...]

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>