A healthy disregard for the impossible

Okian.ro intra pe piata cartilor in limba romana

Okian.ro e un proiect pe care va propun sa il urmariti in perioada urmatoare, pentru fac lucruri din ce in ce mai interesante. Au o strategie buna, sunt out of the box, sunt activi asa cum trebuie pe social media si fac lucrurile ca lumea (ardeleneste as zice :) ).

Pe langa ca impresionau oricum prin colectia de carti disponibile in limba engleza, saptamana asta au intrat oficial pe segmentul cartilor in limba romana, ducand business-ul la un alt nivel. Am incredere ca vor reusi sa fie un competitor serios pentru orice player activ pe acest segment in Romania.

Am pentru voi 15 vouchere cu 10% reducere oferite de Okian. Nu trebuie decat sa lasati un comentariu mai jos si va voi trimite voucherul pe adresa de e-mail completata.

PS: Va recomand sa cititi cartea asta daca vreti sa stiti de unde vine motto-ul blogului meu ;)

10 comentarii la Okian.ro intra pe piata cartilor in limba romana

 1. Joi, 17 Iunie, 2010 at 10:37 pm | Permalink

  Okian e un proiect interesant şi demn de urmărit. Bravo lor că se extind!

 2. Adrian Poputoaia's Gravatar Adrian Poputoaia
  Joi, 17 Iunie, 2010 at 10:50 pm | Permalink

  Am dat si un follow pe twitter. :D

 3. Bianca's Gravatar Bianca
  Joi, 17 Iunie, 2010 at 11:05 pm | Permalink

  Sunt fan Okian.ro de ceva timp, o sa-i urmaresc cu mare drag si in continuare.

 4. mara's Gravatar mara
  Joi, 17 Iunie, 2010 at 11:11 pm | Permalink

  chiar astazi ma gandeam la okian si la promovarea si activitatea lor de laudat :)

 5. Vineri, 18 Iunie, 2010 at 12:52 am | Permalink

  Okian imi place pentru simplitatea cu care imi aduce cartile de departe direct la mine in biblioteca. Imi place pentru ca imi face viata frumoasa, desi nu pot sa le simt, sa miros parfumul de hirtie proaspata asa cu as face-o daca m-as afla intr-o librarie.
  Ce bucurie mai mare decit sa te afli intr-un magazin cum ar fi, de exemplu, Borders, Eason sau WH Smith! Pentru asta trebuie sa imi cumpar bilet de avion, sa rezerv camera la hotel, sa petrec multe ore in aeroport asteptind la coada la check-in si platind excess baggage. Asta pentru ca eu citesc carti in limba engleza, de obicei autori care nu au fost inca tradusi in limba romana sau carti noi care nu au avut cind sa fie publicate in romana.
  Asa ca intru pe okian.ro si incep sa dau click, click, click, fara sa ma simt vinovata si stiu ca nici macar mama nu poate sa ma certe ca fac cumparaturi, pentru ca niciodata nu m-a certat cind mi-am cumparat carti. :)

 6. Vineri, 18 Iunie, 2010 at 1:23 am | Permalink

  Mulțumim frumos pentru follow și pentru aprecieri :)

 7. Dacian's Gravatar Dacian
  Vineri, 18 Iunie, 2010 at 3:25 am | Permalink

  Sunt un fan al celor de la Okian. Chiar au reusit ceva extraordinar in Romania. Nu stiu cat de bine le va merge pe sectorul de carte romaneasca dar, fara indoiala, sunt in top cand vine vorba de carte in limba engleza.

 8. Balazs Bohonyi's Gravatar Balazs Bohonyi
  Vineri, 18 Iunie, 2010 at 7:29 am | Permalink

  Yupee

 9. Alexandre's Gravatar Alexandre
  Sâmbătă, 19 Iunie, 2010 at 9:14 am | Permalink

  Hai da voucherul please Dl. Director sa ii incercam :)

 10. Anca's Gravatar Anca
  Marți, 22 Iunie, 2010 at 2:45 pm | Permalink

  Este foarte bine ca se dezvolta. Daca aveti drum prin Brasov, trebuie sa treceti si prin librarie: e un loc primitor, poti sa rasfoiesti o multime de carti intr-o atmosfera placuta. Succes in continuare!

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>