A healthy disregard for the impossible

Online video la WebClub

Am fost aseara la WebClub, la invitatia lui Cristi, pentru a lua parte la o discutie despre viitorul video online. Parerea unanima a fost ca in viitor consumul de continut video pe Internet va creste si cu siguranta accesul la el va fi disponibil de pe toate platformele posibile. E pana la urma logic sa ne indreptam in directia asta. Momentan in Romania sunt putini care creeaza continut video de calitate, iar toti cei prezenti au spus ca a realiza continut profesional implica niste costuri considerabile care sunt greu de recuperat la momentul actual. Pana la urma aici incercam si noi sa intervenim: sa ne ajutam partenerii la monetizarea continutului video.

Aseara am anuntat in premiera un parteneriat in acest sens si anume intre Trilulilu si HappyFish, care consta in principal in crearea unui canal oficial HappyFish pe site-ul nostru, intelegerea avand la baza impartirea veniturilor generate de publicitatea video. Odata cu acest parteneriat am introdus practic disponibilitatea acestui tip de intelegere pentru creatorii de continut care doresc sa isi monetizeze continutul video original. Vom reveni in scurt timp si cu alte detalii asupra acestui subiect.

Un alt lucru misto pe care il vom face impreuna cu HappyFish este acela ca vom oferi servicii de productie de publicitate video pentru Internet. Practic HappyFish devine astfel partenerul nostru principal in productia de reclame video online. In cazul in care doresti o campanie de publicitate video, iti putem realiza si reclama impreuna cu o echipa care nu mai are nevoie de nicio recomandare.

Le multumesc celor de la HappyFish pentru incredere si sunt convins ca vom avea parte de un parteneriat reusit :)

1 comentariu la Online video la WebClub

  1. Marți, 15 Septembrie, 2009 at 8:57 pm | Permalink

    bravo. un pas mare inainte.

Trackbacks la Online video la WebClub

  1. Vineri, 11 Septembrie, 2009 at 3:20 pm

    [...] (sursa) [...]

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>