A healthy disregard for the impossible

Schimbări în echipele Trilulilu & Zonga

Cam ca la fotbal, avem niște schimbări “post-pe-post” sau niște oameni proaspăt “transferați” :D :

1. Cristina Chipurici a.k.a. Pyuric s-a alăturat echipei Zonga în București ca Music Relationship Manager (sau Music Ninja cum îi zicem noi :) ). Pyuric va contribui la dezvoltarea și menținerea relațiilor cu artiștii și casele de discuri cu care colaborăm și în plus, așa cum o știți, va face lucruri foarte mișto pe zona de social media.

2. Călin Biriș trece “on the Zonga side” ca Marketing Manager Zonga, locul lui de Crocodil de Marketing la Trilulilu fiind preluat de Anca Zaiu, recent relocată în Cluj de la agentia de media MEC. Avem deci o crocodilă de marketing călită serios în industria publicității online de la noi. “A-ha” moments everywhere!

3. Echipa de vânzări publicitate Trilulilu + Zonga din București s-a umplut de fete, fiind compusă din Olivia Stancu, Cristina Țigău și Gianina Păun. Go, go, girls! Echipa este coordonată de către Dorin Catană, sosit recent din industria farma si care ne va ajuta să ne organizâm si mai bine, că întotdeauna e loc destul de organizare.

Așadar, bun venit oficial și multe succese, tuturor!

2 comentarii la Schimbări în echipele Trilulilu & Zonga

  1. joa's Gravatar joa
    Miercuri, 28 Noiembrie, 2012 at 1:37 pm | Permalink

    de mine nu aveti ceva loc la Bucuresti?:)

  2. Vineri, 30 Noiembrie, 2012 at 11:19 pm | Permalink

    să fie într-un ceas bun!

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>