A healthy disregard for the impossible

Trilulilu, acum si pentru Android

Vodafone Romania a anuntat vineri la Webstock intrarea in zona de aplicatii pentru smartphones pentru a aduce clientilor lor cel mai bun continut de pe internet, disponibil pentru telefoane mobile.

Trilulilu pentru Android a fost printre primele aplicatii co-branded prezentate de Vodafone si care este acum disponibila in Android Market. Cei care o doresc pot scana si QR code-ul alaturat.

Pentru noi este a doua aplicatie pentru smartphone pe care o lansam, dupa cea de iPhone (trebuie sa recunosc insa, aplicatia de Android a fost mult mai ceruta :) ). Tot anul acesta am activat site-ului mobil (m.trilulilu.ro), asa ca pot zice ca avem in acest moment o baza destul de buna in zona de mobile, pe care sa construim in perioada care urmeaza.

2 comentarii la Trilulilu, acum si pentru Android

  1. Luni, 26 Septembrie, 2011 at 10:08 am | Permalink

    Aşteptam de o vreme aşa ceva :)

    DAR! Am instalat aplicaţia pe două device-uri Android: un telefon Wildfire cu 2.2.1 şi o tabletă cu 3.0.1. Ambele îmi zic că “A apărut o eroare. Te rugăm să verifici ca ai conexiune la Internet”, chiar dacă am conexiune la Internet (lucru logic, pentru că se conectează ca să ia lista de top videos sau search sau orice, însă nu poate rula clipurile). Sunt sigur că nu eşti tu responsabil cu aplicaţia, însă nădăjduiesc că o să trimiţi mai departe feedback-ul ăsta.

    Ah, şi n-ar strica şi o interfaţă tablet-friendly pentru aplicaţie :D

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>