A healthy disregard for the impossible

Trilulilu, Crocodilu si Crocozaurii

Trilulilu are azi parte de un upgrade major. Lucram la el de ceva timp si ma bucur ca in sfarsit am ajuns sa-i dam drumul, chiar daca e deocamdata lansat in versiune BETA. E vorba in primul rand de o redesenare a contului utilizatorilor, cu imbunatatiri majore la partea de comunicare si socializare intre trilulisti, totul fiind rezultat al feedback-ului primit de la utilizatori. Asta include si miile de raspunsuri primite din chestionarul de la sfarsitul anului trecut. Se simtea ca exista ceva ce lipseste din experienta utilizatorilor pe site, asa ca am hotarat sa facem acest pas inspre un Trilulilu mult mai prietenos si mai deschis.

Trilulistii au in sfarsit parte de o zona de unde au acces la tot ce se intampla in propria lor lume pe Trilulilu:  statistici personale, trimitere de statusuri, activitatea prietenilor, profil nou, cadouri virtuale sau setari mai complexe ale confidentialitatii contului. De asemenea, contul Trilulilu este acum legat si de retelele de socializare importante, in prima faza fiind disponibile conexiuni cu Facebook si Twitter.

Cum fiecare tara are moneda ei, o noutate majora, disponibila acum pe Trilulilu, o constituie Crocozaurii – propria noastra moneda virtuala. Crocozaurii permit, in prima faza, cumpararea si trimiterea de cadouri virtuale speciale, precum si promovarea statusurilor trimise de catre trilulisti. Ulterior aceasta moneda virtuala va permite accesarea de functionalitati premium si cumpararea de diverse produse/servicii (nu zic inca ce anume :) ).

Acest upgrade e doar primul pas pentru ceea ce va urma in continuare. Vom avea in scurt timp disponibila o noua sectiune de membri, plus ca lucram deja de ceva vreme la o rescriere a intregului cod (dada, munca multa :) ) , incat site-ul sa functioneze din ce in ce mai bine si sa faca fata la milioanele de querry-uri zilnice. Operatiunea are nume de cod Trilulilu v3.

Cam asta ar fi pentru moment, dar stati linistiti, veti auzi foarte mult de  “Trilulilu Crocodilu’” in perioada care vine. Abia ne facem incalzirea :)

Ca de obicei, astept cu mare interes feedback-ul vostru.

6 comentarii la Trilulilu, Crocodilu si Crocozaurii

 1. Florin Anghel's Gravatar Florin Anghel
  Vineri, 12 Februarie, 2010 at 11:06 pm | Permalink

  Succes!

 2. Joi, 25 Martie, 2010 at 8:27 pm | Permalink

  Buna ziua,
  Lucrez ca si webmaster, ma axez cel mai mult pe PHP, Html, CSS si Ruby.
  Daca nu este secret, in ce limbaj este rescrisa varianta Beta? Sunt si eu putin curios.

  Salutari.

 3. crysty2k5's Gravatar crysty2k5
  Joi, 25 Martie, 2010 at 8:32 pm | Permalink

  cand se poate mari marimea fisierului cand adaugam in sectiunea upload

 4. veveritza's Gravatar veveritza
  Joi, 8 Aprilie, 2010 at 11:33 pm | Permalink

  in primul rind: e vreunul neinsurat?
  apoi cum puteti rezolva problemele site ului trilulilu:)
  ca sa stiti voi;)
  si pe urma cum iau legatura cu un admin trilu, ca sa si raspunda?:))sau nu mai poate intra in cont?

 5. meda nemes's Gravatar meda nemes
  Joi, 8 Aprilie, 2010 at 11:35 pm | Permalink

  lucrurile serioase acum: vreau sa lukrez la voi:))nu de alta, dar ati avea doar de cistigat ce sa va trimit? cv?

Trackback la Trilulilu, Crocodilu si Crocozaurii

 1. Vineri, 12 Februarie, 2010 at 7:48 pm

  [...] – trilulilu face pasul spre retea de socializare [...]

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>