A healthy disregard for the impossible

Trilulilu e la Boom din 2008

In other news, şi cu asta cred că terminăm pe anul ăsta cu atâtea ştiri :D , din ianuarie 2008, publicitatea de pe Trilulilu va fi vândută de Boom . Se cam simte o mare migraţie spre Boom de anul viitor, nu?

5 comentarii la Trilulilu e la Boom din 2008

 1. Roby's Gravatar Roby
  Joi, 13 Decembrie, 2007 at 6:55 pm | Permalink

  Bravo pentru diacriticele de pe blogul tău. Deci se poate, nu e greu şi nu se plînge nimeni că vede semne ciudate, tocmai pentru că toată lumea le vede bine. Lipsa lor pe Trilulilu este cel puţin ciudată. Ele apar şi pe DailyMotion.com în română, deci nu aveţi nici o scuză pentru că nu le puneţi şi pe Trilulilu.

 2. Cornel's Gravatar Cornel
  Vineri, 14 Decembrie, 2007 at 11:31 am | Permalink

  Daca te bagi la Boom nu o sa mai iei bani lunar , asa ca o sa iesi pe minus sau poate te scoti ca tot vinzi site`ul unui investitor francez… am vazut pe Antena 1 ,daca e asa felicitari, dar mai usor cu minciunile Sergiule

 3. Sâmbătă, 15 Decembrie, 2007 at 4:57 pm | Permalink

  Roby: ??? wtf? diacritice? esti gay or wtf? sa pui diacritice pe trilulilu. :| cea mai proasta idee nascocita in 2007. Esti somer si nu ai ce face toata ziua?
  jesus mah! :|
  la trilu nu le mai ajuns serverele si alte treburi serioase, nu tampenii de-ale tale cu…diacritice. :|

 4. cris's Gravatar cris
  Sâmbătă, 15 Decembrie, 2007 at 10:47 pm | Permalink

  Cristi: nu descuraja oamenii sa’si spuna parerea. Daca tu eshti asha inteligent puteai rezuma totul la: “mi se pare o idee proasta”.. fara descrierile colorate.

 5. Duminică, 16 Decembrie, 2007 at 4:39 pm | Permalink

  @Roby: am luat în considerare sugestia ta ;)
  @Cornel: nu face afirmaţii fără acoperire care nu Îşi au sensul. Sau poate cu tine am negociat contractul de la Boom şi nu îmi mai amintesc?

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>