A healthy disregard for the impossible

Trilulilu implineste 4 ani!

Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 4 ani de cand am inceput Trilulilu. Mi se pare ca abia mai inainte aniversam 3 ani! Am simtit 2010 trecand mai repede ca oricare alt an, poate si datorita faptului ca a fost un an greu pentru toata lumea.

Pentru noi a fost un an cu multe provocari, in care, in ciuda mediului economic instabil, am decis sa facem un pas mare luandu-ne soarta in propriile maini: am internalizat total vanzarile de publicitate. A fost o miscare care s-a dovedit a fi greu de implementat pe termen scurt, insa cu rezultate excelente si sanatoase pe termen lung. E clar: nu poti sa iti dezvolti cu adevarat business-ul daca nu ai control total pe cea mai de pret resursa a ta. Echipa de vanzari din Bucuresti se misca bine, cu mult suport din partea colegilor de la Cluj.

Am incheiat 2009 cu 2.6 milioane de vizitatori unici pe luna. 2010 l-am trecut cu peste 3.4 milioane de unici si cu un record de peste 300.000 de vizitatori unici intr-o singura zi. Avem aproape 1 milion de utilizatori inregistrati, din care peste 30% sunt activi in fiecare luna. Am mizat pe crestere organica (am preferat-o tot timpul) si suntem in continuare cel mai vizitat site dezvoltat de o companie romaneasca cu o cota de piata semnificativa din totalul conexiunilor la Internet in Romania.

A fost un an in care am investit in continut si in partenerii nostri. Cook’n Rolla a castigat la Webstock premiul pentru cel mai bun proiect de Publishing, iar Ca$$a Loco – La Mall a luat locul 1 la Virale. Viata in 3, proiect dezvoltat de Romtelecom a fost un pariu important pe continutul video online si un proiect in jurul caruia s-a inchegat o comunitate importanta de oameni.

Chiar daca a fost mai putin vizibila, zona de muzica s-a dezvoltat si ea in 2010. Am semnat contracte de licenta cu cele mai mari case de discuri romanesti si tot in aceeasi nota, vom comunica in scurt timp un parteneriat important la care am lucrat mult timp pentru a-l realiza. Abia astept sa va pot spune despre ce este vorba :)

Ce urmeaza?

Pot spune ca am trecut de punctul in care eram un simplu start-up si ca ne indreptam inspre o maturizare si o crestere ca business. Suntem 15 in gașcă, iar daca toate planurile noastre se vor concretiza, vom fi in scurt timp peste 20 de crocodili.

Daca 2010 a fost un an al provocarilor, nu stiu ce sa zic despre 2011 decat ca vom incerca sa ne auto-depasim. Avem in plan lansarea, in premiera, a primului nostru sub-brand – care va fi si cel mai important proiect dezvoltat pana acum de catre Trilulilu, precum si lansarea unei sectiuni noi in cadrul site-ului.

In ce priveste continutul si partenerii, vom continua si vom imbunatati ceea ce am inceput: vom fi o platforma unde partenerii sa distribuie si sa monetizeze continutul. Foarte curand vom intari lucrul acesta prin lansarea unui produs dedicat partenerilor.

Asadar, avem foarte multe planuri pentru 2011 si nu pot decat sa le multumesc colegilor mei pentru tot ce am realizat impreuna pana acum! Le multumesc si tuturor utilizatorilor nostri, care au fost intotdeauna alaturi de noi “la bine si la greu”. Stim ca am mai dat-o si in bara, insa ori de cate ori am facut-o, cu ajutorul feedback-ului primit de la ei am scos-o cumva la capat.

La multi ani, Trilulilu! :)

PS: pentru cei care vor sa sarbatoreasca impreuna cu noi avem un concurs cu premii foarte faine!

8 comentarii la Trilulilu implineste 4 ani!

 1. Luni, 24 Ianuarie, 2011 at 12:20 pm | Permalink

  La multi ani! :)

 2. Luni, 24 Ianuarie, 2011 at 12:24 pm | Permalink

  Muuuult succes ;) Sa ne auzim la 5 anisori cu vesti la fel de bune:)

 3. Luni, 24 Ianuarie, 2011 at 12:53 pm | Permalink

  atttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaT!

 4. veronica mazilu's Gravatar veronica mazilu
  Luni, 24 Ianuarie, 2011 at 3:45 pm | Permalink

  LA MULTI ANI TRILULILU!!!

 5. Luni, 24 Ianuarie, 2011 at 4:42 pm | Permalink

  la cati mai multi ani pentru trilulilu !

 6. Sebastian T's Gravatar Sebastian T
  Marți, 25 Ianuarie, 2011 at 2:16 am | Permalink

  La Multi Ani! Si multe “succesuri” ;)

 7. anca's Gravatar anca
  Miercuri, 26 Ianuarie, 2011 at 2:57 pm | Permalink

  La multi ani! Succes in continuare!

Trackbacks la Trilulilu implineste 4 ani!

 1. Luni, 31 Ianuarie, 2011 at 1:39 pm

  [...] printr-un comunicat de presă. Crocodilu’ Şef Sergiu Biriş a punctat şi el momentul pe blogul său, vorbind despre aniversare, dar şi despre planurile noastre pentru anul [...]

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>