A healthy disregard for the impossible

Trilulilu semneaza cu Universal Music

E o zi mare si importanta pentru noi: Trilulilu a semnat cu cea mai mare casa de discuri din lume – Universal Music. Asta inseamna ca suntem singurul site din Romania cu drepturi de streaming online ale pieselor Universal Music si totodata singurul site romanesc cu continut publicat de utilizatori care primeste aceste drepturi. Intelegerea include si catalogul digital al casei de discuri Roton. Momentan Trilulilu are contracte de licenta si cu alte case de discuri romanesti cum ar fi Cat Music, Media Pro Music sau A&A Records.

Nu pot spune decat ca a fost un drum greu ca sa ajungem aici, insa cu beneficii enorme de toate partile, si in “toate partile” ma refer la intreg Internetul din Romania. Avem prima casa de discuri majora, si cea mai importanta, care isi arata deschiderea spre Internet si spre un nou model de business: streaming online sustinut de venituri generate de publicitate. Internetul a inceput de cativa ani sa schimbe fata muzicii si asistam la o schimbare a strategiei intregii industrii muzicale care, desi greu si incet, incepe sa accepte serviciile online ca parteneri de business.

E asadar un pas enorm intr-o directie atat de mult visata. Urmatorul nostru obiectiv este de a-i avea pe toti majorii ca parteneri. Si nu e unul de neatins. We’re working on it. Voi reveni si cu alte articole despre muzica pe Internet si lansari viitoare pe care le vom avea legate de acest domeniu.

Comunicatul de presa il gasiti aici.

9 comentarii la Trilulilu semneaza cu Universal Music

 1. Marți, 15 Februarie, 2011 at 1:13 pm | Permalink

  Şi asta înseamnă că va fi dat jos tot conţinutul neaprobat de Universal şi va exista doar prin parteneriat cu ei, pe canale special făcute?

 2. Marți, 15 Februarie, 2011 at 1:31 pm | Permalink

  Aia da, da’ până amu’ tare binie era… Ia aşe ni cura sosu’ white river peste cartofii rustici, lângă pulpele ălea dezosate, cât nişte şalăţi.

 3. Marți, 15 Februarie, 2011 at 2:39 pm | Permalink

  How can any authority control what we see
  When all information wants to be free?

 4. Alen's Gravatar Alen
  Marți, 15 Februarie, 2011 at 3:31 pm | Permalink

  Foarte tare!

 5. Miercuri, 16 Februarie, 2011 at 11:13 am | Permalink

  Felicitari! La mai mare!

 6. Paul's Gravatar Paul
  Miercuri, 20 Aprilie, 2011 at 3:14 am | Permalink

  Suntem niste pierduti in vreme si tari care incercam sa pastram legatura cu … muzica noastra. Ne-ati luat pulsul. sigur mai exista torente, ,ar exista cai. dar nu mai sunt mainstream. De cand ati inchis accesul din strainatate ati instrainat pe toti cei ce nu mai pot asculta muzica in concerte life sau cumpara cduri din hipermarketul de dupa colt …. este trist pentru cei din afara …

 7. badonyx's Gravatar badonyx
  Duminică, 13 Noiembrie, 2011 at 9:29 am | Permalink

  Da,dar prin ceea ce ati facut ,ati facut un pas inapoi,ptr ca veti ramane fara multi din ascultatorii fideli ptr ca ati fost un site foarte iubit si indragit ,ptr ROMANII de pretutindeni.
  Multi deja cauta alternative la site-ul vostru.
  Regratam ca s-a ajuns aici,sincer.Incercat sa gasiti o modalitate de a impaca toata lumea

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>