A healthy disregard for the impossible

Trilulilu v2

.. va fi lansat oficial Luni 12 mai, în versiune BETA. Am câteva emoţii legate de lansare, dar în mare parte sunt constructive. E destul de greu să perfecţionezi un produs, fără a schimba prea multe elemente care îl definesc. Îmi pot doar imagina ce înseamnă pentru un constructor auto să reînvie spiritul unor modele de maşini apărute acum zeci de ani.

Nu vreau să fac (mare) tam-tam, nu vreau teasere sau alte nebunii. Vreau doar ca utilizatorii Trilulilu să aibă parte de o experienţă vizibil îmbunătăţită, tool-uri noi şi cât mai multe motive să rămână alături de noi. Ce m-a făcut tot timpul să cred în acest proiect au fost oamenii care îl folosesc zi de zi. Cu bune sau rele, au stat alături de noi în orice fel de situaţie şi le mulţumesc pentru asta. Trilulilu v2 e pe drum. Sper să aveţi parte de o experienţă cât mai plăcută ;)

8 comentarii la Trilulilu v2

 1. Marți, 6 Mai, 2008 at 3:15 pm | Permalink

  bafta Sergiu ! Astept sa vad cum va arata/functiona noua versiune :P

 2. Marți, 6 Mai, 2008 at 3:15 pm | Permalink

  Excelent. Abia astept sa ma joc cu noul crocodil.

  Avand in vedere ca pana acum nu m-ati dezamagit, ma astept la ceva extraordinar ;)

 3. Marți, 6 Mai, 2008 at 6:07 pm | Permalink

  M-am cam obisnuit cu interfata actuala, dar sunt sigur ca noul website va arata cel putin la fel de bine. Nu sunt atat de curios de cum va arata cat de ce aduceti nou la el. Bafta!

 4. Marți, 6 Mai, 2008 at 8:40 pm | Permalink

  bafta si cat mai putine buguri

 5. Marți, 6 Mai, 2008 at 8:56 pm | Permalink

  uuuu kinky

 6. Bogdan's Gravatar Bogdan
  Miercuri, 7 Mai, 2008 at 3:07 pm | Permalink

  Abia astept sa vad noua versiune a site-ului,vreau sa va mentionez o problema insa,nu toate fisierele se incarca bine,ma refer la cele vechi,ca cele noi slava Domnului,se incarca,mentionez ca INTERNET-ul meu este instalat prin Romtelecom,daca conteaza acest amanunt.Am multi prieteni care intampina aceleasi probleme,ei avand INTERNET tot prin Romtelecom.Sper ca o data cu aparitia noii versiuni a site-ului aceste probleme sa dispara.

 7. Ion's Gravatar Ion
  Miercuri, 7 Mai, 2008 at 11:44 pm | Permalink

  Succes si sa fie intr-un ceas bun! In ceea ce priveste interfata si aspectul grafic o sa-i las pe altii mai priceputi sa-si spuna cuvintul. Eu astept cu nerabdare sa vad si sa testez imbunatatirile aduse motorului de cautare, si ce tool-uri ati adaugat pentru cautare avansata si play-list.

 8. Marți, 13 Mai, 2008 at 1:47 am | Permalink

  aceasta versiune a adus multe chestii noi.abea astept ca toate aceste optiuni sa fie testate si trilulilu sa iasa din versiunea beta.
  http://www.palconivalentin.ro

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>