A healthy disregard for the impossible

UPC Rebranding

UPC e oficial rebranded şi eu unul zic că arată bine. Noua identitate e fresh şi oferă mai multă semnificaţie decât cea dinainte. Mai au de rebrănduit faviconul de pe site şi gata :)

” Pentru a reflecta noua noastra filosofie, am creat o identitate noua de brand, plina de viata, dinamism si putin mister. In centrul acestei noi identitati se afla simbolul mugurelui UPC, un semn universal al innoirii si prospetimii, si in acelasi timp o poarta care dezvaluie ceea ce UPC are de oferit clientilor sai. Albastrul sau stralucitor dar delicat si bland, este pentru noi un simbol care ne inspira si ne da energie. Speram sa ca si tu sa fii la fel de incantat de acest nou simbol si sa incepi o calatorie fascinanta alaturi de noi.” – www.upc.ro(via zoso)

7 comentarii la UPC Rebranding

 1. himserd's Gravatar himserd
  Marți, 16 Octombrie, 2007 at 10:57 pm | Permalink

  da se vede ca au investitor nou, deja sunt vreo 30 de milioni investiti si au si o noua strategie de a atrage clienti pe langa schimbarea siglei, gamei de servicii acum au si concursuri mtv.upc.ro

 2. daniel's Gravatar daniel
  Vineri, 19 Octombrie, 2007 at 2:33 am | Permalink

  ce-i drept, au investit ceva milioane in ei si uite ca se vede. au cam dat lovitura cu ofertele si campaniile pe care le-au lansat. bine, mai sunt si proiectele umanitare despre care nu afla prea multi. pacat!

 3. hussein's Gravatar hussein
  Miercuri, 24 Octombrie, 2007 at 1:05 am | Permalink

  simpatic spot-ul. ma indoiesc totusi ca e filmat la noi. probabil vor sa ne arate un preview, viitorul suna bine (nu mai retin cui ii apartine sloganul). oricum, pare sa se fi produs o schimbare in bine, oferte chiar foarte bune, lucreaza si la retele

 4. catalina's Gravatar catalina
  Vineri, 26 Octombrie, 2007 at 1:31 am | Permalink

  da si e foarte bine ca marea lor preocupare e si schimbarea mentalitatii angajatilor. asa declara intr-un citat de presa o doamna de la ei. astfel serviciul cu clientii va fi mult mai eficient.

 5. hussein's Gravatar hussein
  Sâmbătă, 27 Octombrie, 2007 at 2:40 pm | Permalink

  uite ca am avut si eu pbl recent cu netul si chiar au fost de treaba cei de la tehnic. au venit a doua zi si au rezolvat destul de repede. in plus, m-au ajutat si cu coolerul de la calculator care se tot supraincalzea. nush, cred ca tine si de atitudine, sa fii respectuos si cumsecade. daca ii tratezi cu scarba mi se pare normal sa te trateze la fel.

 6. catalina's Gravatar catalina
  Marți, 30 Octombrie, 2007 at 11:12 pm | Permalink

  http://www.speedtest.net/result/193779522.png
  am gasit testul asta pe un forum , e pentru upc large , poate va faceti o parere.

 7. Duminică, 14 Septembrie, 2008 at 10:26 am | Permalink

  De la vorbe la fapte e cale lunga,la fel si cu seviciile lor,daca am vorbit frumos am fost pus pe lista de asteptare,cand am schimbat tonul si am argumentat cu ceva prevederi din contract si cu o plangere la opc,am fost cautat rapid.

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Unde mă găsești

 • Instagram stuff

 • Categorii