A healthy disregard for the impossible

Din culise

De cele mai multe ori cand luam contact cu un proiect vedem doar rezultatul final, fara a ne gandi la ce se intampla “in culise”. Avem preconceptii de genul “daca e pe net, e ieftin” sau “eu singur cu inca un prieten am face chestia asta de 10 ori mai bine”, etc. Chestia asta e valabila pentru orice tip de proiect, din orice domeniu.

Ma uitam acum cateva zile la un show TV unde niste dansatori dansau pe o piesa a unei formatii romanesti cunoscute. Pentru mine ca telespectator dansul putea sa imi placa sau sa nu imi placa, sau puteam sa schimb canalul dupa 3 secunde. Pentru realizatori, acel moment de 3 minute a insemnat o gramada de munca in spate care, printre altele, implica gasirea trupei de dans, costume, repetitii pentru dansatori, punerea scenariului in aplicare si nu in ultimul rand obtinerea drepturilor de difuzare a piesei din background de la casa de discuri care o detinea (contracte, legal stuff, etc.). Nu mai zic detalii legate de bugete de productie, si altele. Probabil o saptamana de munca pentru 3 minute de entertainment.

Mai jos puteti sa va faceti o idee legata de ce inseamna producerea unui serial pentru web, de ce echipa e nevoie pentru a realiza un astfel de show si cate detalii sunt de luat in calcul. Asadar, imagini din culisele Viata in 3:


Making of – Viata in 3

2 comentarii la Din culise

  1. Joi, 11 Noiembrie, 2010 at 2:38 am | Permalink

    viata in 4 era mai bine :p

  2. Luni, 15 Noiembrie, 2010 at 10:50 am | Permalink

    viata in 3 cu 2 pers.

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>