A healthy disregard for the impossible

Recomandare: Elon Musk & Richard Branson Hangout

Pentru cei care sunteti sau doriti să deveniți antreprenori, vă recomand să urmariti acest Hangout cu doi dintre cei mai cunoscuți antreprenori din lume: Elon Musk și Richard Branson. Personal îl admir foarte tare pe Elon Musk pentru viziunea și perseverența lui. A fondat Paypal, SpaceX – companie care își propune să revoluționeze tehnologia spațială și Tesla Motors – companie auto producătoare de autoturisme electrice (superbe, de altfel!).

Pe la minutul 15, Elon Musk povestește cum cele două companii pe care le conduce au trecut fiecare prin incercări extrem de grele înainte ca ele să devină de succes. Tesla a reușit să obțină finanțarea de care avea nevoie abia în ajunul Crăciunului in 2008, în plină criză financiară mondiala, în ultima zi și ultima secundă în care mai puteau obține o astfel de finanțare. Altfel, compania ar fi luat drumul falimentului. Acum Tesla e o companie listată la bursă si care valorează 17 miliarde de dolari. Inspiring! Merită văzut!

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>