A healthy disregard for the impossible

Vrei cărți în limba engleză?

Pentru cei din voi care citesc cărți în limba engleză, s-a relansat recent okian.ro, magazin online care are peste 1 milion de titluri de cărți în limba engleză.

Dintre cărțile citite de mine vă recomand: E-myth Revisited, Michael E. Gerber – dacă ești antreprenor la început, lucrezi prea mult și nu ai idee cum ai putea să te organizezi mai bine, merită să citești cartea asta; The Tipping Point, de Malcom Gladwell – despre ce înseamnă “viral” și cum pornesc “epidemiile virale”, nu cele medicale :) , de care ați auzit atât de des; Wisdom of crowds, de James Surowiecki – despre deciziile inteligente luate de grupuri de membri nu neapărat inteligenți sau despre cum funcționează advertisingul și ce sunt prețurile.

Ar mai fi și altele, și din domenii diverse, dar cel mai bine ar fi să vă alegeți voi ce vă place. Ar trebui să găsiți cam orice există și pe site-urile de afară, fiind însă clar mai comod de luat decizia de cumpărare și de primit pachetul :)

Cititorii blogului meu pot folosi următorul cod, care oferă 10% reducere la cumpărarea de cărți de pe okian.ro: OKIAN-K6AX3BH-BIRIS. Sunt 10 vouchere de reducere disponibile. Dacă se termină, dați un mail și mai am 10 pregătite ;)

6 comentarii la Vrei cărți în limba engleză?

 1. andrei's Gravatar andrei
  Joi, 16 Aprilie, 2009 at 3:42 pm | Permalink

  Eu nu pricep de ce cartile in limba engleza sunt cu 100% mai scumpe in Ro decat afara. Si la okian.ro e aceasi treaba; carte care costa aproximativ 10 USD pe amazon.com, este 66 ron. Aceasi carte costa aproximativ 9 lire pe amazon.co.uk, deci diferenta un pic mai mica dar semnificativa.

 2. Joi, 16 Aprilie, 2009 at 5:27 pm | Permalink

  @andrei daca adaugi transportul international ma gandesc ca iesi mai scump cu amazon chiar daca e cartea 9 lire.

 3. andrei's Gravatar andrei
  Vineri, 17 Aprilie, 2009 at 4:44 pm | Permalink

  Corect, dar ma astept ca un business de genul okian.ro sa cumpere bulk si sa aiba alte costuri de transport, in consecinta sa poata da preturi mai bune, nu (aproape) similare cu ceea ce as obtine comandand de pe amazon.

 4. Vineri, 17 Aprilie, 2009 at 7:56 pm | Permalink

  Un alt “feature” mișto al site-ului okian.ro este că faci căutarea în engleză.

  Mai așa orice puștan poate crawlui un catalon, fie el și de 1 milion de titluri.

  Tipping point cică ar veni în 2-4 săptămâni…

  De pe amazon vine în 5 zile.

  De fapt, Sergiu, de ce să cumpăr de pe okian.ro? Că văd scris în limba română “Cauta” dar caut în titluri și review-uri englezești?

  Bottom line, just another amazon brocker.

  Noroc că pot să las comentarii.

 5. Victor's Gravatar Victor
  Duminică, 26 Aprilie, 2009 at 10:40 pm | Permalink

  Mie mi se pare un site util. Unii din noi, care sunt mai “advancend”, s-ar putea sa comande din afara si sa le iasa mai iefitn. Dar faptul ca beneficiezi de suport in lb. romana, stii ca poti da un telefon si afla toate detaliile, transportul e rapid s.a.m.d. sunt plusuri care valoreaza mult pentru unii. Nu toata lumea stie de Amazon.

 6. Duminică, 26 Iulie, 2009 at 6:08 pm | Permalink

  Am comandat deja cartile si sosesc marti – miercuri. Mai pot folosi un voucher? Ce numar? :-) Mutumesc in avans!!!

Trackbacks la Vrei cărți în limba engleză?

 1. Marți, 28 Aprilie, 2009 at 3:59 pm

  [...] Vreti carti in limba engleza? [Sergiu Biris] [...]

 2. Marți, 4 August, 2009 at 4:14 pm

  [...] Vreti carti in limba engleza? [Sergiu Biris] [...]

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>