A healthy disregard for the impossible

Are you talking to me?!?

Cateva selectii din castingul Viata in 3 :) . Pacat ca nu il avem si pe De Niro in juriu :) . Mai multe pe viatain3.trilulilu.ro.

3 comentarii la Are you talking to me?!?

 1. Ciprian's Gravatar Ciprian
  Luni, 21 Iunie, 2010 at 10:21 am | Permalink

  Salutare! M-am inscris si eu in concursul acesta dar sincer, cred ca am sa imi retrag filmuletul dintr-un motiv simplu… Anumiti participanti sunt promovati pe prima pagina si bineinteles ca au mai multe vizualizari, de unde rezulta si mai multe voturi… initial am crezut ca se vor promova toate prin rotatie, dar apoi am observat ca de fapt sunt anumite filmulete alese… de exemplu SclavaIsaura a fost promovata la “cele mai tari filmulete trilulilu” de cand si-a postat cast-ul pana acum o zi, doua, cand a fost mutata 300 de pixeli mai jos… nu-i de mirare ca are si cele mai multe voturi, la o dferenta de neexplicat. Adica te poti uita asa la toate filmuletele si ai sa vezi cam cine si cat teatru a vazut in viata lui, nu zic de jucat. Bineinteles ca daca am participat si eu a trebuit sa urmaresc evolutia participantilor, mai ales ca lucrez la birou, si ascult muzica pe trilulilu, am verificat cum sta treaba si de 5-6 ori intr-o zi. La un moment dat toti cei promovati pe prima pagina aveau peste 1000 de vizualizari, mai putin doi care aveau 900 si ceva. Restul erau undeva la 400-500… Nu mi se pare o coincidenta, mai ales ca sunt cativa printre aia votati, nu vreau sa fiu magar si sa nominalizez, care ma stupefiaza.
  Ideea e urmatoarea, pe mine unu ma doare in cot, am participat doar ca sa ma distrez cu prietenii mei. Din intamplare (si o spun fara cea mai mica urma de ostentatie) am facut si ceva teatru, plus concursuri castigate… prin urmare nu vorbesc chiar in necunostinta de cauza. Dar nu e corect fata de participantii care, in primul rand, sunt utilizatori trilulilu si care probabil v-au sustinut candva, v-au recomandat unor prieteni cand erati la inceput, indiferent cat de bine sau prost au jucat in filmuletul ala, merita aceeasi sansa ca si restul “de niro”-ilor. Ca recomandare, toti ar trebui clasati dupa raportul vizualizat/votat. Atunci numai conteaza cati au vazut filmuletul, ci cati dintre acestia au considerat ca merita votat.
  Exemplu:
  A – 100 / (2000viz / 100vot) = 5%
  B – 100 / (1000viz / 50vot) = 5%
  C – 100 / (900viz / 90vot) = 10%
  Si apoi se claseaza simplu dupa procentuld e vot Din exemplu, C e mai tare decat A si B, desi are cele mai putine vizualizari.

  Probabil am procedat ca un pensionar dintr-ala care suna din plictiseala la mine la munca (lucrez la un ziar) si ma asalteaza cu idei stresante si/sau absurde. Probabil nici nu are rost sa mai apas “Submit Comment”. Dar in speranta ca nu vei vedea doar partea ridicola a comentariul si vei intelege ca ce se intampla acum la concursul respectiv se numeste lipsa de fair-play, am sa o fac…

  Numai bine! Si felicitari pentru trilulilu, e mult mai tare decat youtube-ul…

 2. Duminică, 4 Iulie, 2010 at 9:18 pm | Permalink

  Daca era adresat si persoanelor sub 18 ani, erau mult mai multi participanti.

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>