A healthy disregard for the impossible

Cifre Trilulilu (martie 2011)

N-am fost niciodata genul care sa bata toba legat de traficul Trilulilu, dar am muncit atat de mult in ultima perioada incat simt ca merit sa-mi felicit echipa. Suntem in continuare cel mai vizitat site romanesc si numarul 2 overall conform SATI!

De mai bine de un an suntem in aceasta pozitie, adica din februarie 2010 (cu un mic “sughit” in septembrie) . In martie am generat 3.413.926 vizitatori unici, un record pentru noi in 2011 si am fost la 77.000 unici distanta de locul 1 in SATI. Oricum, ne apropiem ;)

In zona de video advertising am generat peste 3.7 milioane de afisari de reclame (pre-roll, post-roll si overlays) cu o medie a CTR-ului de 2.73%. Vorbim de media ratei de click, da? Poftim, eficienta :D Apropo de asta, vom relansa in maxim 2 saptamani sistemul de publicitate self serve in video de pe publicitate.trilulilu.ro.

In martie am depasit 1 milion de utilizatori inregistrati. Sa traiasca toti, la multi ani! :D

Voi reveni lunar cu un astfel de “raport” si voi incerca sa va dau detalii despre anumite cifre care in general nu se vad, cum ar fi cele legate de publicitate video. Nu ne-au murit laudatorii, din contra. Sunt insa anumite lucruri care trebuie punctate :)

5 comentarii la Cifre Trilulilu (martie 2011)

 1. failb0x's Gravatar failb0x
  Marți, 5 Aprilie, 2011 at 11:54 am | Permalink

  daca faceti o treaba atat de buna,de ce nu faceti un butonas acolo sus pe pagina “Select Language” si puneti si in engleza :) … asa o sa se auda de trilu si peste mari si tari :) ..

 2. Razvan's Gravatar Razvan
  Miercuri, 6 Aprilie, 2011 at 10:23 am | Permalink

  @failb0x ar fi ceva si chiar m-as bucura daca ar reusi sa faca si pe en

  @sergiu … pe cand o trecere de la flash la html5? :)

 3. Duminică, 1 Mai, 2011 at 7:18 pm | Permalink

  Felicitari si mult succes in continuare! :)

Trackbacks la Cifre Trilulilu (martie 2011)

 1. Marți, 5 Aprilie, 2011 at 4:36 am

  [...] cu peste 3 milioane de vizitatori unici, ceea ce se pare ca l-a determinat pe Sergiu Biris sa prinda curaj. Maine, poimaine vezi ca se apuca de raportat in SATI si consumul continutului video. [...]

Leave a Reply

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>