A healthy disregard for the impossible

Despre mine


Co-Fondator & CEO Soundmix
Co-Fondator & CEO Zonga
Co-fondator LiveRail
Co-fondator & CEO Trilulilu

In 2006 am absolvit Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca, sectia Management, dupa care am urmat si un masterat in Publicitate la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si Ale Comunicarii din Cluj-Napoca.

Sunt pasionat de zona de mobile consumer apps, entertainment, comunitati si video streaming.

Primul contact cu Internetul l-am avut in anul 2000 cand am inceput sa lucrez ca designer freelancer, dupa care doi ani mai tarziu mi-am infiintat propria agentie de web design & development. Am condus personal afacerea, acumuland astfel ani importanti de experienta in tot ceea ce inseamna dezvoltarea de proiecte online.

In 2007 mi-am mutat focusul dinspre partea de servicii de web design si dezvoltare lansand Trilulilu, cel mai de succes proiect de pana acum. Site-ul a ajuns in primele 3 site-uri romanesti ca trafic la mai putin de trei ani de la lansare. Trilulilu a castigat diverse premii, printre care cel mai bun site de Divertisment si Timp Liber la festivalul Internetics 2007 sau Cel mai bun site de User Generated Content la Webstock in 2008.

In 2007, impreuna cu Andrei Dunca si Mark Trefgarne, am co-fondat LiveRail, companie care a devenit unul dintre jucatorii de varf la nivel global in ce priveste tehnologia de video advertising pe Internet, cu peste 170 de angajati si birouri in San Francisco, New York, Londra si Cluj-Napoca. In iulie 2014 compania LiveRail a fost achizitionata de catre Faceebook.

In octombrie 2012 am lansat Zonga, prima aplicatie de music streaming din Romania care ofera acces pe baza de abonament milioane de melodii pe orice device. Serviciul Zonga a fost inclus in toate abonamentele oferite de catre Vodafone Romania. Serviciul a fost nominalizat la 5 categorii in cadrul competitiei The Next Web Romanian Startup Awards, fiind premiat pentru “Best Design” si “Best User Experience”. Zonga a castigat si premiile “Best Entertainment App”, “Most Innovating App” si “Best of Mobilio” la Mobilio Awards ’13.

In septembrie 2018 am lansat Soundmix, un proiect international care isi doreste sa conectezae fanii de muzica electronica, oferindu-le acces la continut unic de la DJ si festivalurile lor preferate.

Work in progress …